Usluge inženjeringa -
projektovanje i izgradnja kompletnih sistema za tretman vode

Oprema za tretman otpadnih vodaX2 Solutions je kompanija koja se od 2011. godine bavi izgradnjom i projektovanjem mašina i sistema za prečišćavanje otpadnih voda, tretmanom atmosferskih otpadnih voda i sistemima za rekuperaciju vode, kako u komunalnoj tako i u industrijskoj delatnosti.

Veliko iskustvo u kombinaciji sa proizvodnom i organizacionom strukturom koja se stalno razvija dovela je do toga da kompanija postane lider u ovom sektoru.

Kontinuirani razvoj novih tehnologija u oblasti prečišćavanja otpadnih voda omogućava X2 Solutions-u da dizajnira i dimenzionira svaki sistem prema specifičnim potrebama klijenta, istovremeno osiguravajući najviše standarde kvaliteta. U stvari, svaka mašina je napravljena prema originalnom dizajnu koji je razvio tim inženjera posvećenih razvoju novih mašina i proučavanju predloženih aplikacija.

Mašine i sistemi su dizajnirani da čiste otpadne vode od rastvorenih ili suspendovanih supstanci koje mogu poremetiti proizvodni proces. Zahvaljujući ovakvoj opremi, X2 Solutions je u mogućnosti da obezbedi klijentima vodne resurse koji su kompatibilni sa njihovom namenom.

Uz standardna i prilagođena rešenja, od najjednostavnijih do tehnološki najnaprednijih, pored usluge nadzora upravljanja opremom, postoji mogućnost nadzora i u fazama pokretanja i testiranja.

X2 Solutions pruža usluge u širokom spektru poslovnih delatnosti, uključujući poljoprivredno-prehrambenu industriju, stočarstvo, agroindustriju i komunalni sektor.

Uređaji za predtretmane

Kompanija X2 Solutions je lider u proizvodnji mašina prilagođenih za prečišćavanje industrijskih i komunalnih otpadnih voda. Najprepoznatljiviji proizvodi su sita za filtraciju, pužni kompaktori, kombinovani uređaji, uređaji za tretman peska i otpadnih voda i transporteri za mulj i pužni transporteri.

PDF katalog   

Uređaji za tretman mulja

Asortiman proizvoda je dizajniran tako da obezbedi efikasna rešenja za tretman mulja, a uključuje dehidratore mulja, električne modularne ugušćivače, flokulatore i stanice za pripremu i doziranje polielektrolita. Ako tražite adekvatnu mašinu za tretman mulja, oslonite se na X2 Solutions da vam obezbedi kvalitetnu opremu.

PDF katalog  

Flotatori

Kompanija X2 Solutions proizvodi statičke i dinamičke flotacijske uređaje, flokulatore i stanice za pripremu i doziranje polielektrolita kod uređaja za mešanje mulja. Kompetentno i kvalifikovano osoblje Vam je na raspolaganju, spremno da pažljivo proceni Vaše potrebe i predloži rešenje koje Vam najviše odgovara.

PDF katalog  

Tercijarni tretmani

U proizvodnom asortimanu su disk filteri i filteri pod pritiskom koji se standardno koriste u tercijarnom mikrofiltriranju komunalnih i industrijskih primarnih voda i otpadnih voda, za dobijanje otpadne tečnosti koja se može reciklirati i kao takva mora biti posebno čista i sadržati male količine organske materije, supstanci, peska i suspendovanih čvrstih materija.

PDF katalog  

Dodatni uređaji

X2 Solutions je specijalizovana za projektovanje i proizvodnju opreme za prečišćavanje otpadnih voda - tablasti zatvarači, lamelarne module za ubrzavanje taloženja i standardne ili prilagođene sisteme. Sve mašine se mogu prilagoditi specifičnim potrebama i dostupne su u različitim verzijama ili opremljene dodatnim priborom i uređajima koji odgovaraju njihovoj nameni.

PDF katalog  
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
Poseti sajt X2 Solutions
www.x2solutions.it