Your caption here

O NAMA

Kompanija BBD Group doo (Balkan Business Development Group) je osnovana 2011 godine u Novom Sadu. BBD GROUP je osnovan sa ciljem podizanja nivoa usluga i kvaliteta proizvoda kako na baznom tržištu tako i na globalnim tržištima.

Namera nam je povezivanje tržišta Balkana sa razvijenim tržištima uz razvoj saradnje u oba smera. Tržište Balkana kao i sva tržišta u razvoju ima potrebu za sveobuhvatnom ponudom naprednih tehnologija i proizvoda, dok stranim tržištima može ponuditi proizvode izrađene po zahtevanim standardima i konkurentnim uslovima.

BBD GROUP sa svojim dugoročnim partnerima radi na razvoju i usavršavanju proizvoda i podizanju kvaliteta usluga kako bi svojim klijentima omogućio efikasan i pouzdan rast.

Namera nam je da kroz kompletnu i pravovremenu uslugu podignemo svest o kvalitetu vodeći računa o potrebama klijenata kao i ekonomičnosti i pouzdanosti naših proizvoda i usluga.

alternative

Misija

Sticanjem novih i permanentnim usavršavanjem postojećih znanja težimo da stvorimo ambijent inovativnosti i profesionalizma.

Pravovremenim i efikasnim zadovoljavanjem potreba naših klijenata i partnera uz dodatu vrednost radimo na atmosferi poverenja, lojalnosti obostranog zadovoljstva.

Članovi našeg tima streme ka konstantnom usavršavanju i deljenju znanja kreirajući atmosferu profesionalnog prestiža. Imamo za misiju da podignemo svest i damo značajan doprinos o očuvanju voda i naše životne sredine.