Excellent SME Serbia

BBD Group d.o.o postalo je nosilac sertifikata “Excellent SME Serbia” koji u saradnji kompanijom "Coface" dodeljuje Privredna komora Srbije.

Privredna komora Srbije ovim potvrđuje, da je BBD Group d.o.o. ispunilo sve uslove za dobijanje sertifikata “Excellent SME Serbia”, a na osnovu visoke bonitetne ocene, koja je rezultat finansijske analize poslovanja preduzeća, bonitetnog izveštaja koji sadrži i ocenu platnog morala i rizika poslovanja s preduzećem, s prikazom moguće insolventnosti u periodu od narednih 12 meseci. Metodologija ocenjivanja je međunarodno priznata i uporediva za preduzeća iz brojnih država sveta u skladu sa Basel II.

Punovažnost sertifikata se zasniva na stalnom monitoringu kompanije "Coface" Srbija i ukoliko bonitet preduzeća padne ispod propisane ocene odnosno dođe do negativnih promena u poslovanja, sertifikat se oduzima.

Stalno praćenje poslovanja obezbeđuje našu primerenu kredibilnost, kako u domaćem, tako i u međunarodnom poslovnom okruženju. Važenje sertifikata možete proveriti na linku ovde.